söndag 18 december 2011

Att gå skogspromenad

10.5 km senare var vi alla lite trötta och nöjda. Lördagen spenderades på bästa sätt, genom en långtur med hundarna i skogen. Totos första sedan operationen och det känns underbart. Vi var ute i nästan exakt två timmar, det var några plusgrader, vindstilla men framför allt inget regn. Tack för det Götet!

Morgonen hade spenderats inne i stan en snabbis, blev lite julklappsshoppande och träff med Per Moberg! Jo, men visst ser ni, han befanns sig där i  butiken och signerade böcker. Så vi säger att vi hade en träff med honom.

Nordstan fylldes snabbt med stirriga människor från alla kanter och efter nästan två timmar klarade skogsmullen inte av det längre, utan vi begav oss hemåt istället. Betydligt mysigare. Dock är jag inte helt färdig ännu, så även denna dag kommer att få bjuda på en kort tur till stan, eller nja, blir nog allum idag. En snabbtur medans D är hemma med de små liven.

Snöflingorna nådde götet idag. Ser mest ut som ett ynkligt lager av frost, men för de som varit ute på långtur redan kan bekräfta att det faktiskt ligger snö.

De finaste för exakt ett år sedan. De som gör livet värt allt. Mina två älskade små hundar, finns det något finare.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar