lördag 3 december 2011

Julstämining, eller allmänt kaos?

Lite julpynt har allt kommit upp, stjärnorna i fönstrena lyser med ett dovt, liksom gulaktigt sken som gör att iaf jag kommer om än lite i stämning.
Med ca 7 grader och höstregn känns det inte som att det är andra advent imon, fastän mina julblommor gör sig vackra på soffbordet så hjälper det mig inte riktigt.

Några klappar är inhandlade men det största julklappen detta året är obeskrivbar, den går inte att beskriva för er som inte känner min absolut bästa vän. För vet ni vad, nu är det tre dagar kvar, TRE dagar, sedan skall han opereras och hans syn på hans högra öga skall komma åter. Förstår ni denna känsla?
Jag slipper oroa mig när han är lös, jag slipper ropa: "försiktigt älskling!!" och jag slipper få ont i magen över att se att han blir osäker, rädd för att exempelvis springa på klipporna. Något som han förutom gjorde bättre än en bergsget. Snart, snart är det hans tur och det är således den bästa julklapp man kan få. Kan man då önska sig något annat?

O vet ni vad? Jo förra helgen bjöd Malmö på "Malmö Valp" ,för er som inte är så insatta- en hundutställning med enbart valpar!! Kan det bli farligare? Men roligast var nog ändå att lilla Sigge bus, var med och ställdes ut. Sigge bus är en storpudel på ca 8 månader som är full med bus. Han tog som vanligt allt med bravur, ja kankse inte enligt domaren men mentalt. Stabila lilla vovve som lägger sig ner och sover bland alla folk. O jag vill lova att det var folk.

Kita och Toto tyckte att det var kul att springa på "sin"  strand igen och är en galgo tik som springandes såfick jag se Toto  sin fulla glans igen. Vart den energin kom ifrån vet nog ingen, men ack, den gråa lilla nosen sprang och lektemed sin nya kompis längsmed vattenbrynet och hade mer än skoj! Härligt att se! O när man sedan får höra att man har en så lilvlig senior, så blir man ännu lyckligare!

Trevlig 2:a advent på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar