måndag 24 september 2012

Du är inte klok Madicken

Ni vet det där man kanske egentligen inte bör göra, men samtidigt verkar det som en bra ide. Jodå, vi har nog alla våra mindre bra idéer och våra bättre.

Med en galen rastlöshet i kroppen började jag städa och rensa gardroben tills jag tio minuter senare var ännu mer rastlös och tyckte att en långpromme i ösregn och storm, dessutom i skymningen var en bättre ide än den där städningen. Sagt och gjort. Med regnkläder på både hund och människa. En sisådär tio kg kläder senare var vi på stranden. När regnet började piska mot ansiktet och hundarnas blickar tittar upp på en galen matte med vädjan i blicken. Ja, då vände vi om. Regnet kom såklart genom varje klädlager, det enda som var torrt var nog fötterna och magen.

Nu är iaf rastlösheten borta, garderoben halvrensad och kladdkakan färdig.

Så trots dyblöta kläder, kalla fingrar och två dyngblöta vovvar så var det nog värt det iaf.

De där Madicken idéerna är nog å andra sidan inte så tokiga iaf. Mer Madicken åt folket.

1 kommentar:

  1. Du är inte klok Madicken (alias syster Emma)!!!
    Jag sa ju till dig att det var bättre att stanna hemma än gå ut i det regnet :) Stackars Loppan hon fick inga långa promenader alls igår eller så kanske det är mer synd om Lin och Fin som måste gå ut i det vädret. Ibland hade jag velat prata med Toto så han kunde berätta för moster hur tokig hans mamma är ;)

    SvaraRadera