torsdag 20 oktober 2011

Mot nya äventyr

Hänt en del saker som ni kanske förstått, därav min bloggpaus ett längre tag. Men nu hoppas jag att jag åter har fått energi och tid över.

En av de absolut största nyheterna är att jag fått ett nytt jobb, ett jobb på en advokat byrå i stan, vilket känns fantastiskt skoj och så kul att de ville ha mig. Såklart att det känns lite vemodigt att lämna mina kollegor och numera även vänner, men vi får fortsätta ha våra underbara luncher, mysstunder efter jobbet och härliga aw's. De är och kommer alltid förbli mina nära vänner, fastän vi inte kommer att ses dagligen och ha våra små fjantiga små stunder som retar gallfeber på de mer statliga damerna. Mot nya äventyr och visst ska det bli skoj att jobba lite "på riktigt".

Så, vi kommer således stanna kvar i Götet ytterligare en stund.

Hundarna har för tillfället en massa mys här hemma, de gottar sig i att ständigt ha sällskap, att vara ute i skog och mark nästintill dagligen och följa med på alla små utflykter som det fortfarande blir. För fastän jag gått under jorden på bloggen, så har verkligheten varit en annan. Vi far och flänger som vi älskar, myser med picknikar i fårhagen och ser solnedgången, fastän den endast är 6 grader ute. Ja för ser ni, det en obeskrivlig känsla att se lyckliga hundar. Och här gör vi allt för att se just det- lyckliga hundar!

Men vet ni vad, det bästa av det bästa och det största av det största.!!

Toto, älskade och underbara och bästaste Toto skall opereras. Jo, Toto är blind på sitt högra öga pga av grå starr och har nedsatt syn på vänstra. Det har förvärrats snabbt, och min älskling blir väl inte yngre. Men en mer levnadsglad, livlig och lycklig hund, ja det får man nog leta efter. Så, jag har nu bokat en tid hos en av världens bästa ögonspecialister inom grå starr på hundar, och vi kommer attt genomföra en operation av hans högra öga i början av december.

Förstår ni? Min älskade och fjantiga hund kommer att kunna se igen. Han kommer fortsätta att kunna vara lös ute, springa fort, fort fort utan ha räddsla för att gå in i saker, han kommer njuta av att ligga på vår brygga uppe i bohuslän och han kommer gilla båtturerna, leka med syster fjant och allt som hör en vardag till.

Så, fastän han inte är ung min älskade vän, så förtjänar han ett fullgott liv och det oavsett ålder. Hurra för oss, hurra för Toto.








Ja, ni ser ju. Hur skulle man inte kunna göra allt för denna underbara lilla kille. Han är mitt allt och kärleken för denna hunden är och förblir obeskrivligt. Oavsett hur knäpp jag än må uppfattas. Älskade Toto!


1 kommentar: