tisdag 10 april 2012

Att ha haft en underbar resa!

Påskhelgen spenderades med hela familjen nere i Frankrike.Med underbart vårväder, luncher i solen och poolbadande så kan jag enkelt summera helgen som- underbar!

Trots endast tre dagar hann vi mer fler aktivieter än de flesta hinner med på en månad. Mr D är nog fortfarande lite i chock efter tempot som Sjölinarna ligger inne med, men vänjer sig mer och mer till hur livet är att leva med oss.

Helgens favorit är nog när man väljer skuggan framför solen, 18.45 på kvällen, då är det mer än vårvärme och oehört behövligt för en kall och trött själ från Sverige.

Vovvarna hade skött sig ypperligt och legat och myst med pudlarna en hel del. Underbart att de fyra är sådana vänner, trots åldersskillnad på nio år och viktskillnad på 15 kg, så är det goa kompisar där bråk aldirg uppstår. Härligt.

Lite bilder skall jag såklart bjuda på.
















En underbar helg har passerat och kvar väntar flyttlådor och hundmys. Inte fullt så tokigt som det låter, ja flyttlådorna dårå.

Fler bilder kommer i en liten bildtråd, men nu, en låda med kläder skall packas och hundar skall det lekas med. Hundbus och hundmys är underskattat och få förunnat.


1 kommentar:

  1. Ja det var en underbar resa :) Alltid mysigt när hela familjen är samlad. Saknade dock tre små busfrön.

    SvaraRadera