torsdag 19 april 2012

Flyttstäda och bilåkning

JO, men så kan man nog bäst summera gårdagen. Bilåkning i över NIO timmar och flyttstädning på det! Kroppen ömmar på alla konstiga och möjliga, och omöljiga ställen idag. Men besktningen gick igenom och nycklarna till lägenheten i Partille är nu ett minne blott. Jag trivdes väldigt bra i min lägenhet uppe i Partille, men hej, nu väntar nya äventyr och det skall nog bli bra detta.

Hundarna var med under hela dagen, såklart, vart annars skulle de vara och jag är minst sagt imponerad över hur de klarar av allt detta med det lugn och tålamod som de gör. Så idag är det en dag i hundens tecken, vi har redan varit och gått en härlig morgonpromenad på stranden, solat oss lite på bryggan och njutit av lugnet som låg över ribban denna morgon.

I eftermiddag skall vi träffa en potentiell hundvakt, gå en promenix och se om det kan passa oss.

Nu skall jag återgå till att mysa hundmage, packa upp kassarna som vi hade med oss hem igår och sola lite på balkongen innan den intar skuggmode.

O vet ni vad, ikväll är det debut på Oxie bk, skall träffa en tränare och se om det kan vara något för oss. Men det skall iaf bli kul att åka dit med Toto och spana in det lite grann. Kanske får vi öva lite liggande under gång samtidigt ;)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar