onsdag 27 juli 2011

Semester!

Tredje dagen på semestern och det känns verkligen helt underbart. Inte riktigt kommit in i lugnet ännu, ,men det börjar lossa lite iaf.

Lilla Stella är inne, hon kom in i måndagskväll, en man hade lyckats stänga in henne i sitt garage och hon kunde återförenas med matte och jag kunde pusta ut för första gången på en vecka.

Annars har vi varit på björis, på Borås djurpark, fixat bilen och imon väntar bilens AC, eller rättare kondensorn, på att få sig ett ansiktslyft.

För när allt är fixat imon bär det ner hem igen, för Skåne är nog fortfarande hem. Iaf tills vi har vårt alldeles egna hem här. Ser fram emot att träffa familjen, förutom pappsen som är kvar i bohuslän, kunna umgås med vänner och mina syskon. Att bara passera en gata och sedan befinna sig på stranden och ha hela ribban framför sina fötter. Att kunna ta cykeln ner till västra hamnen, att låta hundarna få busa av sig tidiga morgnar på ribban, och återförenas med sina hundvänner, att sitta på Hai och äta god mat med syster yster, att dricka öl på möllan, att sitta i trädgården i Östra Grevie, att sola i Falsterbo. Att bara vara. Jag längtar tills imon kväll.

Förhoppningsvis blir det en tur till Gotland och Ven, och såklart en tripp till Österlen. Fr att inte glömma Helsingborg. Ja, vi har en del planerat och det bästa av allt- jag kan umgås med mina två små älsklingar hela tiden!!

Solen lyser idag, känns som sommar och nu blir det till att fixa hemma så vi kan lämna bygget för nästan fyra veckor.








2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en super-semester!

    SvaraRadera
  2. Har du inte semestrat lite länge från bloggen nu?? ;)

    SvaraRadera