måndag 6 juni 2011

Att åka till Marstrand!

Hur firar man inte en nationaldag bäst? Vädret visade sig inte från sin bästa sidan imorse när hundarna och jag gick morgonrundan vid halv nio tiden. Men bestämt är bestämt och till Marstrand skulle vi, oavsett. För har man bestämt ngt, så blir det så. Iaf i detta hushållet. :)

Efter en halvtaskig frukost (brödet tog slut igårkväll) begav vi oss alla fyra iväg mot kusten, och denna gången en annan ö, Marstrand. Har onekligen ö-tema denna ledighet och det gillas skarpt!

Vi åkte personfärjan över och hundarna la sig genast ner under färden. Kita passade även på att ha lite förmiddagsstretch till allas stora förtjusning- vem kan motså hennes charm när hon ligger på betongdäck och ålar och fullkomligt stuntar i alla människor runtomkring?

Väl på ön besökte vi ju givetvis fästningen, fikade i skuggan, då värmen blev allt för påtaglig och sedan myste vi i vattenbrynet ihop med en glass. Kita fiskade som vanligt efter sina stenar, och konungen passade på att sitta nära, nära matte så att elaka husse inte skulle kasta i honom i vattnet fler ggr. Sötproppen. Ibland måste man tvinga i honom i vattnet pga av värmen.

Kita charmade lite fler folk som gärna hade kunnat ta med sig henne hem.Men min prinsessa stannar där hon är. Tokfian..

Åskan har legat i luften hela eftermiddagen, men än så länge har vi sluppit oss undan den.

Kärleken ska strax på ölprovning medans jag och hundarna vräker oss på balkongen med cashewnötter och kall cola. Finns det något bättre efter en lång dag i solen?

Dagen i bilder!




















1 kommentar:

  1. Herregud så mysigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Saknar er alla. fina bilder, och maja säger ååh kusinerna busa busa1

    SvaraRadera